25 Ingyenes Eszköz WeboldaladTeszteléséhez - 1

25 ingyenes eszköz weboldalad teszteléséhez

Rendszeres tesztelése a webáruházad teljesítményének biztosítja, hogy optimális szinten működjön. Számos ingyenes eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek ebben.

Íme egy lista ingyenes eszközökről, amelyek segítségével tesztelheted a weboldaladat. Vannak eszközök, amelyekkel mérheted a letöltési sebességet, figyelemmel kísérheted a felhasználói élményt, tesztelheted az elérhetőséget, megtalálhatod a hibás linkeket, kiértékelheted a keresőmotor és böngészők kompatibilitását, valamint ellenőrizheted a mobilbarát kialakítást. Mindezeknek az eszközöknek ingyenes verziói vannak, és a legtöbbnél lehetőség van prémium opciókra is.

💡 Ingyenes Tesztek a Weboldaladhoz 💡

Az ingyenes tesztek segítségével könnyedén ellenőrizheted weboldalad teljesítményét és minőségét. Az alábbiakban bemutatjuk néhány olyan eszközt, amelyek segítenek a weboldalad tökéletesítésében.

W3C Markup Validation Service: A World Wide Web Consortium által kifejlesztett szolgáltatás ellenőrzi a webdokumentumok megjelölését HTML, XHTML, SMIL és MathML formátumokban többek között. Ez a forrás eszközöket kínál specifikus tartalom ellenőrzésére, például RSS-hírek és CSS validálására, weboldal nemzetközi barátságosságának ellenőrzésére vagy hibás linkek megtalálására.

A Google PageSpeed Insights jelentéseket készít egy oldal teljesítményéről mobil- és asztali eszközökön, és javaslatokat tesz annak javítására. Az adatok segítenek a teljesítményproblémák hibakeresésében, de nem biztos, hogy valóságos akadályokat fog találni. A terepi adatok hasznosak a valós felhasználói élmény rögzítéséhez, de korlátozott mennyiségű metrikát tartalmaz.

A Pingdom Website Speed Test elemzi egy weboldal betöltési sebességét, és azonosítja, miért lassú, gyors, túl nagy stb. Láthatod, hogy a weboldalad mennyire felel meg a Google teljesítményre vonatkozó ajánlásainak. A Pingdom prémium szolgáltatást kínál a websebesség-monitorozáshoz.

A Dotcom-Monitor lehetővé teszi weboldalad sebességének valódi böngészőkben történő tesztelését ingyenesen három világszerte elhelyezett helyszínről. A felhasználók kiválaszthatják, hogy melyik böngészőt szeretnék futtatni. A teszt támogatja a Chrome-ot, a Firefox-ot, az Edge-t és a mobilböngészőket Androidon, iPhone-on és iPad-en. Ingyenesen elérhető akár 250 teszt havonta, öt egyidejű helyszínről.

A Yellow Lab Tools egy ingyenes és nyílt forráskódú online teszt, amely segít gyorsítani a nehéz weboldalakat. Ellenőrizd a teljesítményt. Fedezd fel a problémákat az HTML, CSS, JavaScript, képek, betűtípusok és még sok más terén. Precíz információkat nyújt a felismert problémák megoldásához.

A Web Page Analyzer egy ingyenes websebesség-teszt, amely tanácsokat ad a javításra. Add meg az URL-t az oldalad összetételének és letöltési idejének kiszámításához. A script kiszámítja az egyes elemek méretét és összeadja azokat típusonként.

A SERP Racer lehetővé teszi az eredmények összehasonlítását a kulcsfontosságú keresési lekérdezéseknél a te tevékenységi területeden annak érdekében, hogy jobban megértsd a weboldal sebességének hatását az üzletedre. Add meg a Google keresési kifejezéseket, majd futtasd a keresést az oldalak sebességének összehasonlításához.

Weboldalkészítés

Vonzó és felhasználóbarát weboldalak készítése, amelyekkel magasabb szintre emelheted üzleted online jelenlétét!

A KeyCDN Website Speed Test egy teljes oldalas sebességteszt tíz, világszerte elhelyezett helyről. Az eredmények megmutatják a kéréseket, tartalom méretét és betöltési időt. Emellett részletezi az egyes erőforrások időzítését és HTTP fejléceit.

A Dead Link Checker weboldalakat átnéző eszköz, amely azonosítja a hibás linkeket, hogy javíthassa azokat. A céloldal lehet egy teljes webhely vagy egyetlen oldal. Hozz létre egy fiókot, hogy több webhelyet ellenőrizz, vagy ütemezhess automatikus ellenőrzést.

Az Ahrefs ingyenes eszközöket kínál a weboldalad keresőoptimalizálásának egészségének ellenőrzéséhez. Futtass egy webhelyauditot, hogy felfedezd weboldalad technikai és oldalbeli problémáit. Használd a Webmester Eszközöket a teljes SEO beállításod monitorozására, böngéssz visszatérő link adatokat, és hasonlítsd össze weboldaladat a versenytársakkal a keresési eredményoldalakon.

🔍 SEO és Felhasználói Tesztelő Eszközök 🔍

A Seorch egy ingyenes tesztet kínál, amely ellenőrzi az SEO lényeges összetevőit, ideértve azt is, hogy a weboldalad megfelel-e a Google minőségi irányelveinek. Az SEO teszt elemezni fogja a weboldaladat, és meg fogja mutatni azokat a hibákat, amelyek megakadályozzák a jó rangsorolást. Ellenőrizd minden URL-t bármennyi alkalommal.

Az Inspectlet egy felhasználói tesztelő platform, amely lehetővé teszi egyedi látogatói viselkedés megfigyelését az oldaladon a munkamenet felvétele segítségével. Tartalmaz dinamikus hőtérképeket, A/B tesztelést, űrlap-metrikákat és hibanyilvántartást. Ingyenes egy weboldalra és legfeljebb 2500 munkamenetre havonta.

A Nibbler egy ingyenes eszköz a weboldalak tesztelésére. Add meg bármely weboldal címét, és a Nibbler létrehoz egy jelentést, amely pontozza a weboldalt kulcsfontosságú területek szerint, ideértve az elérhetőséget, az SEO-t, a közösségi médiát és a technológiát. A Nibbler ingyenes, de korlátozott három jelentésre.

A GTmetrix részletes betekintést nyújt abba, hogy mennyire gyorsan töltődik be a weboldalad, és javaslatokat tesz annak optimalizálására. A GTmetrix-el naponta, hetente vagy havi rendszerességgel tesztelheted az oldalakat. Állíts be feltételeket az oldal sebessége és mérete alapján. Kapj e-mail értesítéseket a teljesítményről. Elemezheted weboldalad betöltését hét globális helyszínről.

Az Uptrends Website Speed Test egy pillanatképet ad arról, hogy az asztali vagy mobil felhasználók hogyan tapasztalják a weboldaladat. Tesztelheted a választott böngészőben. Ellenőrizheted a Google PageSpeed Insights pontszámát, ajánlott javításokat, fontos oldal-metrikákat és az oldalbetöltés progressziójának vízesési jelentését. Fontos betöltési események megtekintése a Google Core Web Vitals vagy a W3C navigációs időzítési metrikáival.

A HubSpot Website Grader értékeli a weboldal teljesítményét, beleértve az oldalméretet, oldalkéréseket, oldalsebességet és még sok mást. Analizálja a reszponzív dizájnt, az SEO-t és a biztonságot.

Az After the Deadline ellenőrzi a szövegedet, és visszajelzést ad az írásodra. Másold és illeszd be a szövegedet a kontextuális helyesírás-ellenőrzéshez, az előrehaladott stílus-ellenőrzéshez és az intelligens nyelvtani ellenőrzéshez.

Az UsabilityHub egy távoli felhasználói kutatási platform, amely valós emberekkel teszi lehetővé a terved tesztelését. Értékeld a weboldal navigációjának és tartalmának hatékonyságát azzal, hogy mérjük, hogyan fejezik be a felhasználók a feladatokat a tervezéseid segítségével. Ingyenes terv akár három együttműködővel és legfeljebb kétperces tesztekkel.

A Five Second Tests, az UsabilityHubból, a látogatók emlékezetét és első benyomásait méri fel a weboldalad értékeléséhez. Ingyenes terv akár három együttműködővel és legfeljebb kétperces tesztekkel.

📖 Olvashatósági és Böngésző Kompatibilitás Tesztek 📖

Az Icy Studio Olvasottsági Tesztje elemzi a szöveg olvashatósági szintjét. Az algoritmusok csak egy nagyvonalú útmutatót adnak, de segíthetnek megállapítani, hogy a tartalom megfelel-e a tervezett közönségnek.

A Browsershots teszteli weboldalad böngészőkkel való kompatibilitását, képernyőképeket készítve a webdizájn különböző operációs rendszereken és böngészőkben való megjelenéséről.

A LambdaTest élő, interaktív keresztböngészős tesztelést kínál weboldalaid és webalkalmazásaid számára, 3,000 különböző böngészőben, eszközben és operációs rendszerben. Valós idejű hibakeresés integrált eszközökkel mind asztali, mind mobil böngészőkben. Ingyenes terv egy tesztre és legfeljebb 60 perc havonta valós idejű böngészőtesztelésre.

🔥 Kattintási Hőtérkép, Hibakereső és Weboldalfigyelő Eszközök 🔥

A ClickHeat egy hőtérképet nyújt egy HTML oldalon történő kattintásokról, megmutatva a forró és hideg kattintási zónákat. A ClickHeat ingyenes és nyílt forráskódú.

A Xenu’s Link Sleuth weboldalakat ellenőriz hibás linkekért képekben, keretekben, bővítményekben, háttérképekben, helyi képtérképekben, stíluslapokban, scriptekben és Java appletekben.

Az UptimeRobot egy online monitorozó alkalmazás, amely jelzi, ha a weboldalad nem elérhető. Az ingyenes terv 50 monitorral rendelkezik 5 perces ellenőrzési időközökkel.

Hozzászólás

Your email address will not be published. Required fields are marked *