Meghívók, amik Egyediek, Mint Te

Virtuális Meghívók a Modern Világban

Személyre szabott weboldalainkkal különlegessé varázsoljuk eseményeidet! Esküvői meghívók, születésnapi ünneplések vagy céges események – minden alkalomhoz egyedi megoldásokat kínálunk.

Élvezd az események szervezésének könnyedségét és egyediségét az online meghívók segítségével! Környezetbarát, gyors és interaktív élményt teremtünk, ahol az események kezelése egyszerű, és minden részlet stílusosan jelenik meg az online térben.

Legyen szó

Bármilyen Eseményről

Esküvőd előtt is légy már részese a varázslatos pillanatoknak

Fedezd fel személyre szabott esküvői meghívó weboldalainkat. Készíts online meghívókat, oszd meg részleteket, terveket könnyedén és gyorsan. Hozd létre az esküvőd tökéletes hangulatát az egyedileg tervezett meghívókkal! Az esküvővel kapcsolatos összes információ egy weboldaladon elérhető. Az ajándéklisták, menük és programok feltöltésének lehetősége egyszerűvé teszi az információk megosztását a vendégekkel. 

Egyedi Születésnapi Meghívók: Tervezd Az Ünnepet a Stílusod Szerint!

Éld át az izgalmas pillanatokat még a születésnap előtt a személyre szabott meghívó weboldalunkkal. Készíts online meghívókat, tervezd meg az ünnep részleteit, és oszd meg az örömöt egyedi módon a barátaiddal és családoddal.

Cégrendezvények: Ismerd Meg a Professzionális Eseményszervezés Új Dimenzióját!

Szervezd céges eseményed egyedülálló stílusban a személyre szabott meghívó weboldalunkkal. Ossz meg információkat és emelj ki minden fontos részletet, hogy rendezvényed felejthetetlen legyen üzleti partnereid és alkalmazottaid számára.

Ballagási Meghívók: Ünnepeld Az Élet Fontos Pillanatait Személyre Szabott Weboldalunkkal!

Ballagásod alkalmából készíts egyedi meghívó weboldalt, ahol gratulálhatnak neked barátaid és családod, és ahol könnyedén tarthatod a kapcsolatot velük az esemény során! Emlékkönyként mindig visszanézheted a csodás pillanatokat!

Babaváró parti - Készülj A Kicsi Érkezésére Stílusos Meghívókkal és Programokkal!

Légy részese a varázslatos pillanatoknak már a nagy nap előtt. Üdvözölünk az édes várakozás időszakában! Készülj fel egyedi stílusban a babaváró parti személyre szabott meghívó weboldalával.

Egyedi esemény

Egyedi esemény egyedi stílusban! Személyre szabott meghívó weboldalunkon élvezd az eleganciát és a kényelmet a rendezvény előtt. Legyen a rendezvényed felejthetetlen az első pillanattól kezdve!

Struktúra Művészete

Weboldalak Felépítése

Hozzuk létre együtt egyedi és meghívó tematikájú weboldalad a következő eseményedhez! Álmodd meg, mi megteremtjük az online találkozóhelyet, ahol az eseményed varázslatosan kezdődik!

demo-attachment-273-Group-35
online meghívó weboldal

Válasszatok sablonjaink közül, vagy kérjetek teljesen egyedi weboldalt!

Csomagok és Árak
Alap
59.000 Ft
választható sablon
sablon átalakítása a Ti igényeitek szerint
tartalmak (képek, szövegek) feltöltése
fotók, videók feltöltése ingyen (50 kép+1 videó) (bővíthető)
1 éves időtartam (bővíthető)
saját, privát weboldalunkon (pl.: www.doriesgergo. weblapalkoto.hu)
4-7 nap alatt kész
Prémium
89.000 Ft
választható sablon
sablon átalakítása a Ti igényeitek szerint
fotók, videók feltöltése ingyen (korlátlan kép és videó)
e-mailben kiküldhető egyedi esküvői meghívó, a weboldal designjával
igény esetén QR kód generálása
1 éves időtartam (bővíthető)
igény esetén szabadon választott domain név (pl.:www.adriennestamas.hu)
6-10 nap alatt kész
Egyedi
150.000 Ft
egyedi design
egyedi felépítés, funkciók, tartalom a Ti igényeitek szerint
fotók, videók feltöltése ingyen (korlátlan kép és videó)
e-mailben kiküldhető egyedi meghívó, a weboldal designjával
igény esetén QR kód generálása
1 éves időtartam (bővíthető)
igény esetén szabadon választott domain név (pl.:www.adriennestamas.hu)
elékészítési idő megbeszélés alapján

Kérdések Lexikona

Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes személyre szabott weboldalt készíteni különleges eseményekhez, mint az esküvő vagy születésnap?

Saját weboldal készítése egyedi eseményeidhez kiváló módja annak, hogy a részletek és információk könnyen elérhetőek legyenek mindenkinek. Az esküvői vagy születésnapi meghívók stílusosan és személyre szabottan jelennek meg, emelve az esemény exkluzivitását. Kényelmesen és gyorsan tudsz információt megosztani a vendégekkel. 

Fedezd fel az online meghívók varázslatát eseményedet tervezve! Ez a weboldal nem csak egy meghívó, hanem egy időhatékony és költségtakarékos eszköz is. Nem kell aggódnod a meghívók nyomtatásán, postázásán és költségein, hiszen minden online történik.

Az esküvői weboldal lehetővé teszi a vendégek számára, hogy kényelmesen visszajelzést küldjenek részvételükről, és még további fontos információkat is megoszthatnak veled. A gyors és egyszerű módosításoknak köszönhetően mindig naprakész és személyre szabott információkat tudsz megjeleníteni. Hagyd, hogy az online meghívók segítségével az eseményed szervezése könnyed és időhatékony legyen!

Hozz létre egyedi élményt az eseményedhez egy személyre szabható weboldallal! A Facebook események néha személytelenné válhatnak, és a sok hozzászólás könnyen elveszhet a fontos információk között. Az idősebb generáció nem mindig rendelkezik Facebook profillal, és az üzenőfal könnyen kavarodik.

Az esemény weboldal strukturáltan és átláthatóan mutatja be az összes lényeges részletet, anélkül, hogy zavaró elemek lennének. Itt nincs helye véletlen bejegyzéseknek vagy széttrollkodott üzenőfalnak. Az oldalt továbbá online emlékkönyvként is használhatod az esemény után, így mindenki könnyen visszatekinthet és megőrizheti az emlékeket. Hajts végre stílusos és szervezett eseményt a személyre szabható weboldalad segítségével!

Az esküvői weboldalon a következő információkat tudod megadni, feltölteni:

 • nevek, helyszín és időpont,
 • bemutatkozás fotóval és névvel,
 • leírás vagy a násznép köszöntése,
 • választott esküvői idézet,
 • fényképes galéria korábbi fotóitokból,
 • rövidített esküvői program részletekkel (név, időpont, rövid leírás, helyszín),
 • hónap és nap visszaszámláló az esküvő napjáig,
 • részletes programterv (időpont és programpont megnevezése),
 • szálláslehetőségek (név, fotó, helyszín bemutatása, cím és egyéb információk),
 • dress code,
 • ajándék ötletek,
 • telefonos elérhetőség kérdés esetére,
 • űrlap, mely alkalmas a visszajelzések (RSVP-k) fogadására.

Küldj egy villámgyors e-mailt a változásoddal, és én 1 munkanapon belül odavarázsolom az oldaladra a változást. A weboldal szerkesztése sokkal rugalmasabb, mint a hagyományos papír alapú meghívók vagy ültetési tervek. Kényelmes, gyors, és minden a te elképzeléseid szerint formálható!

Ismerd meg a személyre szabás varázsát a Weblapalkotóval! Mi a WordPress sablonokból valóságos egyedi weboldalakat varázsolunk, és te is részese lehetsz ennek a folyamatnak. Küldd el nekünk az esemény részleteit, színeidet, stílusodat – minden fontos információt, amely számodra számít. Mi pedig szakértelmünkkel és kreativitásunkkal olyan weboldalt alkotunk, ami tükrözi az egyediséged és maradandó emlékként szolgál az eseményeden résztvevőknek. Fedezd fel a személyre szabás művészetét a Weblapalkotóval – az eseményeid sosem láttak még ilyen egyediek és különlegesek lehetnek!

A weboldal a véglegesítéstől számított 365. napig lesz publikus. Ha szeretnéd továbbra is megtartani majd és átalakítani egy online emlékkönyvvé, vagy itt szeretnéd megosztani az elkészült fotókat és videókat a vendégekkel / násznéppel, akkor a lejáratot követően is meg tudod majd hosszabbítani. Ennek éves előfizetési díja 25.000 Ft/év.

Eseményed meghívó weboldalát nemcsak az információk megosztására használhatod vendégeiddel, hanem egyedi meghívóként is funkcionálhat. A Részvételi visszajelzés modullal személyre szabott üzeneteket küldhetnek, ahol a látogatók könnyedén jelezhetik részvételi szándékukat az eseményen. Az elküldött visszajelzések pedig az email címedre érkeznek, így mindig naprakész lehetsz. Emellett az esemény után az online emlékké változtatás is rendkívül egyszerűvé válik. Legyen az eseményed felejthetetlen és könnyen követhető!

Az esemény weboldal csak azok számára érhető el, akikkel közvetlenül megosztjátok a weboldal URL címét, legyen az egy e-mail meghívó vagy a Facebookon való poszt.

Nagyszerű hír, hogy alapvetően engedélyezem a keresőmotoroknak (például Google, Bing, Yahoo) az oldalak indexelését. Tehát, ha valaki keres benneteket vagy az eseményeteket, könnyen megtalálható lesz. Ha azonban inkább privát maradnátok, és nem szeretnétek, hogy a keresőmotorok lássák az oldalt, azt előre jelezhetitek.

Ha teljes diszkrécióra vágysz, a weboldalt egy titkos jelszóval is védheted, így csak azok férhetnek hozzá, akik rendelkeznek a ti általatok megadott kulcsjelzéssel. A biztonság és a privátsság a ti kezetekben van!